Beskær slutningen

I nogle tilfælde har brug for at kunne beskære afslutningen på en film. (Hvis du fx har optaget fra TV, men ikke fik slukket for optagelsen i tide, eller hvis filmen er en anelse længere end at den passer til størrelsen af en DVD-R).
 

Dette kan gøres let uden genkodning og uden synkroniseringsproblemer, fordi vi ikke påvirker begyndelsen af filmen.

For at foretage beskæringen, skal du vælge film elementet (Movie) og derefter rykke film cursoren frem til den position, hvor du ønsker beskæringen foretaget og herefter vælge undermenu punktet "Trim End", som findes under menuvalget "Movie".

Du kan også vælge den tilsvarende knap på værktøjslinien i gennemsyns vinduet "Preview". Et nyt vindue vil åbne sig, hvor du både kan se størrelsen af det stykke film, som du bortskærer og størrelsen af den nye fil..

Tryk herefter på "Trim".

I beskæringsvinduet er der to afkrydsningsfelter du kan vælge.

Tilføj resultatet til vinduet med råmateriale (Add the results to Assets) - Den beskårne film tilføjes fanebladet Video & Audio som et nyt element.

Erstat den aktuelle Film med den beskårne (Replace Current Movie with trimmed) - Den beskårne film vil blive oprette og erstatter den aktuelle film i Film vinduet.