Menu vinduet  - Simulering (Simulation)

I forbindelse med udviklingen af dit DVD projekt er et af de vigtige skridt ved oprettelsen af menuer, at kunne simulere hvordan en menu vil reagere i en DVD afspiller, især med hensyn til lænker og navigering.
 

Menuen vil blive vist på samme måde, som i en DVD afspiller.

Mens du nok ikke behøver megen afprøvning af simple menuer, vil du med brug af de avancerede muligheder som synlighed, manuelle ruter eller grupper ofte have behov for at teste. Simulerings tilstanden giver dig mulighed for umiddelbart at se resultatet af ændringer i Farve palet og Farve grupper.

Der er forskel på at navigere rundt på en DVD menu med mus eller med en fjernbetjening. Derfor er der et vindue med en DVD afspiller lignende fjernbetjening (Remote), hvor du kan afprøve navigerings sekvensen (hvilken knap er den næste til at blive valgt), Du kan dog også benytte tastaturets pil taster.

Obs.: Simulering er beregnet til afprøvning af menuen udseende og funktionalitet. Det hopper ikke mellem lænker, eller afspiller DVD filmen. Du kan dog se lænkerne på knapper, der klikkes på, når du ændrer egenskaberne på fanebladet "Link". Du kan faktisk ændre lænkerne  i simulerings tilstand ved at klikke på firkanten under "Button Link" og vælge en ny lænke fra menuen eller trække en ny lænke fra projektvinduet "Project".

Følg Lænke (Follow Link)

Typisk vil du anvende simulering til at afprøve visningen af underbilledet, så når du benytter simulering hoppes der ikke til lænkerne, når du klikker på dem. Ved at slå funktionen Følg Lænke (Follow Link Option) til, kan du benytte denne mulighed, så ved at klikke på en aktiv lænke, vil det bestemte objekt (Menu/Film/Diasshow) blive åbnet. Dette kan hjælpe dig til at simulere afspilning af din DVD og teste program gennemløbet på disken.